luni, 18 aprilie 2016

De ce sa aleg Regimul Hotelier ?

Orice excursie in capitala tarii impune organizatorilor alegerea unui loc ideal de cazare care sa multumeasca pe toata lumea, insa este greu de satisfacut preferintele tuturor participantilor. Hotelurile si pensiunile se dovedesc de multe ori a fi destul de costisitoare, in special daca sunt localizate in inima orasului, insa o solutie ideala o reprezinta cazarea in regim hotelier in Bucuresti, intrucat conditiile sunt foarte bune intotdeauna si sunt mult mai accesibile din punct de vedere al locatiei. Fie ca este nevoie de o garsoniera, un apartament cu 2, 3 sau 4 camere, acestea intotdeauna isi gasesc clientii in special datorita faptului ca preturile sunt pentru toate buzunarele.

De ce sa aleg cazarea in regim hotelier?

Fie ca este vorba de o vacanta, de schimbarea jobului dintr-un alt oras, vizitarea pe o perioada mai mare a Bucurestiului, acest tip de cazare promite numeroase avantaje care merita luate in calcul. Acestea sunt de regula foarte spatioase, dispun de mobila de calitate, in timp ce sumele pot ajunge in unele cazuri chiar si cu 50% mai mici decat la hotel sau pensiune.

Care sunt avantajele cazarii in regim hotelier?

Fie ca este vorba de Bucuresti sau oricare alt oras al tarii, in primul rand pretul este cel mai atractiv. De asemenea, in marile orase hotelurile, sunt mai dificil de gasit in centrul acestora, in timp ce aceste apartamente in regim hotelier sunt situate in toate zonele, in apropierea tuturor atractiilor, de la obiective turistice, la sedii importante.
De asemenea, in cazul optarii pentru un pachet cu mai multe nopti, de cele mai multe ori se ofera reduceri semnificative. Fie ca este vorba despre o oferta de tipul 3+1 gratuita, apartamentele in regim hotelier merita sa fie luate in calcul, insa este importanta alegerea unei firme serioase care presteaza aceste servicii, pentru evitarea a numeroase riscuri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu