luni, 15 decembrie 2014

Ce trebuie sa stii atunci cand iti faci o rochie de mireasa la comanda

                Multe mirese se indragostesc de un model de rochie de mireasa www.casademodaella.ro care este produs de de marile case de moda si nu si-l permite. Altele au pur si simplu preferinte exacte pentru ziua nuntii lor si doresc ca rochia sa fie nici mai mult nici mai putin decat perfecta. Astfel ca tot mai multe mirese se orienteaza catre crearea rochiei de mireasa la comanda. Cateva sfaturi pentru o nunta de vis in rochia perfecta:
1.     Alege-ti cu multa grija persoana care va face rochia. Cel mai bine este sa apelezi la o casa de moda, cu experienta in crearea rochiilor de mireasa.
2.     Discuta inainte de a face o comanda ferma despre conditiile tale: cate probe poti sa faci, cat de deschisi sunt la modificari multiple, ce materiale folosesc si ce rochii au in portofoliu. Astfel vei face diferenta intre perfectionisti si cei care vor doar sa-ti ia banii.
3.     Incearca sa mergi cat mai des la proba pentru ca rochia ta de mireasa sa ti se potriveasca perfect. Este recomandat sa faci cel putin 2 probe, dar casele de moda realizeaza 5-6 probe, vazand pe loc ce mai poate fi retusat.
4.     Discuta impreuna cu persoana responsabila de rochia ta de materialele folosite: nu alege materiale precum matasea naturala sau catifeaua, spre exemplu. Desi sunt materiale frumoase, sunt greoaie si calduroase. Materialele recomandate de designeri sunt matasea artificiala, taftaua, chiffonul, satinul sau organza.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu