luni, 15 decembrie 2014

Agentia Plum Media si ce urmeaza in 2015

          Agentia Plum Media plummedia.ro si ce urmeaza in 2015, totul explicat in aproximativ 200 de cuvinte.
           In anul 2014 am reusit sa ne specializam foarte mult pe ceea ce inseamna platforma Magento, instalare, design, design responsive, optimizarea procesului de comanda, instalarea si crearea de module de plata, transport si expediere, tracking, facturare, sisteme de filtrare, upload de produse, import de produse, comenzi, useri, istoric dintr-un magazine deja creat, sincronizare cu software de gestiune, module de SEO si marketing online, optimizarea conversiilor, vizualizare in mod 360 si multe altele.
           Am ramas fideli lucrurilor simple, lucrurilor care arata si functioneaza bine totul la un pret corect. Strategia pentru 2015 include in mare masura dezvoltarea resurselor umane si atragerea de noi proiecte pe tot ceea ce inseamna Magento, design, programare, dezvoltare, promovare si optimizare pentru motoarele de cautare (SEO).
           De asemenea am dezvoltat si urmeaza sa mai dezvoltam si propria platforma CMS, mai exact Plum Smart Shop, platforma adresata in special IMM-urilor si afacerilor care au un volum mic-mediu de produse si comenzi.
           O sa facem tot posibilul ca si in 2015 sa tinem cont de parerea voastra, sa va oferim sprijin cand aveti nevoie, sa fim seriosi, sa furnizam proiecte de impact si mai ales sa furnizam totul la timp.
Vom duce lupta mai departe pentru afirmarea pe plan international.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu