sâmbătă, 17 iunie 2017

Firmele importante trebuie sa aiba certificare 9001

Exista diferite solutii prin care o companie isi poate imbunatati activitatea, insa majoritatea impun atat costuri ridicate, cat si un efort important din partea tuturor celor implicati. Totusi, exista si variante mai accesibile, iar o solutie tot mai populara este optarea pentru obtinerea unor certificate ISO, care pot fi de mai multe tipuri. Astfel, din portofoliul unei companii serioase si profesioniste nu trebuie sa lipseasca certificatul ISO 9001 axat pe calitate. Este important faptul ca standardele sunt imbunatite adesea, motiv pentru care la fiecare 5 ani este propusa o varianta mai noua, mai eficienta si care promite o calitate mai buna a produselor sau serviciilor comercialiazate.

Cum se poate obtine?

De regula, un astfel de certificat se obtine pe o perioada de cateva luni, insa totul poate sa varieze de la o firma la alta, in functie de performante. Pentru a obtine cele mai bune performante in orice domeniu este importanta adoptarea unei politici prietenoase fata de clienti, angajati, furnizori si parteneri. 

Oricare ar fi activitatea desfasurata, se vor gasi modalitati prin care fiecare proces sa fie imbunatatit, iar rezultatele sunt usor de observat, incepand de la o relatie mai buna intre conducere si angajati, iar acestia din urma se vor bucura de conditii mai bune de lucru. Asadar, este nevoie de apelarea la o firma specializata in acest domeniu, care va pune in aplicare toate procedurile necesare in vederea obtinerii certificarii.

Diferite avantaje


Pe langa avantajele din punct de vedere financiar, adica costuri reduse, venituri mai mari si nu numai, orice companie care a obtinut un certificat ISO 9001 pe calitate va fi mult mai bine vazuta in fata competitorilor. Mai mult, sunt deschise si diferite oportunitati, precum posibilitatea de a participa la diferite licitatii in strainatate, unde adesea sunt impuse diferite criterii de selectie a celor mai buni participanti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu