vineri, 3 octombrie 2014

Alien Rampage

           Povestea din Alien Rampage este simpla: Nava ta este distrusa, incarcatura ei este pierduta, iar tu esti un extraterestru suparat captiv pe o planeta infestata cu mutanti insetati de sange. Cu ajutorul unei maini de sclavi nativi si suficienta putere de foc pentru a sterge urmele existentei unui oras, nimic nu te poate opri sa nimicesti nemernicii de Unthari care ti-au distrus nava. Zdrobeste orice se vede, si poate o sa supravietuiesti. Asta pentru ca in aceasta lume, esti o specie pe cale de disparitie.

            Controlul sensibil al tastaturii ofera jucatorilor posibilitatea de a merge, alerga, sari, feri, urca si trage de obicei intalnita numai in jocurile arcade adevarate. Cele 5 straturi de derulare si grafica realizata la un nivel profesional confera jocului Alien Rampage un aspect arcade si o traire intensa care sa se ridice la nivelul actiunii impresionante. Alte atribute includ: sapte arme ultra-letale, peste 30 de inamici diferiti, efecte sonore grozave, un film introductiv inspirat de un model real, un comutator al violentei pentru copii sau adulti slabi de inger.

             In plus, fiecare nivel din Alien Rampage contine inamici noi si duri, si pune jucatorul in fata unei noi enigme a carei rezolvare va indica drumul de urmat spre nivelul urmator. Rezultatul este un joc maret pe care jucatorii de toate varstele si cu diverse nivele de iscusinta il vor gasi distractiv si totodata competitiv.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu